EMDR

Gelukkig ben je in staat de meeste nare ervaringen die je mee maakt in je leven zelf te verwerken en een plek te geven. Soms kan een ervaring echter zo heftig voor je zijn geweest dat je er maar niet los van kan komen. Je hebt bijvoorbeeld te maken gehad met (seksueel) misbruik, een (verkeers)ongeluk, gewelddadigheid of iets anders dat heftig voor je is geweest… en nu nog. Zo kan een situatie, een gedachte of een emotie die ervaring helemaal terughalen naar het hier en nu, met de intensiteit van toen.  Dit kan verregaande gevolgen hebben voor je persoonlijk welbevinden, je relatie, je functioneren in sociaal opzicht… EMDR kan je helpen.

EMDR is een effectieve vorm van psychotherapie om de beelden, gedachten of gevoelens die je steeds maar opnieuw beleeft te ontdoen van de intense emoties die er ermee gepaard gaan. Zodat je ze kunt ervaren zonder er door te worden overweldigd. Vanuit vrijheid er naar kunt kijken, er bij kunt zijn en ze los kunt laten. En ze de kwaliteit van jouw leven niet langer bepalen.

Als EMDR-therapeut begeleid ik je graag bij het aanpakken van de emotionele lading die je nu nog ervaart. Zodat jij je leven kunt vervolgen op de manier die jij wilt.

Ik  hanteer geen wachtlijst. Je kunt snel bij mij terecht. Ook voor de vervolgafspraken na  het intakegesprek. Een verwijzing van je huisarts mag maar is niet nodig.

Wil je meer weten over emdr? Of een afspraak maken voor een intakegesprek? Stuur gerust een bericht via het contactformulier of bel me op 06-20218926.

Wilbert Derks, therapeut, emdr-therapeut, relatietherapeut en coach Nijmegen

psychotherapie en emdr