coaching

Wat als je werkgever van je verlangt dat je presentaties gaat verzorgen voor grote groepen mensen? En je merkt dat je daar tegen aan hikt? Of dat het opvoeden van je kinderen je niet zo gemakkelijk afgaat als je wilt? Stel je voor dat je van baan bent veranderd of een nieuwe levensfase in gaat? Dan kan mijn coaching iets voor je betekenen.

Tijdens de coaching ligt de focus op het aanpakken van eventuele blokkades en het aanleren en oefenen van vaardigheden. Hiermee bereik je stap voor stap het doel dat je wilt bereiken.

Het kan gebeuren dat je op bepaalde levensgebieden worstelt met vragen. En dat je hulp kunt gebruiken bij het vinden van de antwoorden die bij jou passen. Als ervaren coach sta ik je graag bij.

Mensen kunnen veranderen als ze eenmaal in hun kracht staan.  Zo merk ik bij het coachen in mijn praktijk.

Ook jij kunt veranderen. Ik help je graag bij het helder krijgen van je hulpvraag, zodat je het werkelijke probleem kunt gaan aanpakken.

Samen werken we aan het hanteerbaar maken van eventuele beperkingen (blokkades, emoties, etc.) die jou ervan weerhouden te doen wat je wilt doen. Ik begeleid je bij het ontdekken van je kracht en help je deze in te zetten zodat je weer verder kunt.

Je zult al snel merken dat je stappen zet in de richting van je doel.

Mijn ervaring is dat de meeste mensen die ik begeleid zo’n vijf tot tien coachingsgesprekken nodig hebben.

Je kunt snel bij mij terecht. Ik hanteer geen wachtlijst.

Wil je meer weten over coaching? Of een afspraak maken? Stuur gerust een bericht via het contactformulier of bel me op 06-20218926. Je bent helemaal welkom.

Wilbert Derks, therapeut,  emdr-therapeut,relatietherapeut en coach  in Nijmegen