relatietherapie

relatietherapie bij relatietherapeut Wilbert Derks

Je relatie loopt niet lekker… Dat komt voor in iedere relatie. Soms gebeurt het dat je tegen dingen aanloopt waar je samen niet meer uitkomt. Er zijn irritaties, terugkerende ruzies, er is onbegrip. Er heeft zich mogelijk iets voorgedaan dat tussen jou en je partner is komen in te staan. Of je vraagt je af hoe samen verder te gaan. Wie weet ben je elkaar ergens uit het oog verloren. Je ervaart meer en meer verwijdering terwijl je verlangt naar verbinding met je partner. Waardoor jij je alleen kunt voelen binnen je relatie, verdrietig of boos. Relatietherapie kan jou en je partner helpen jullie relatieproblemen aan te pakken. 

Jij en je partner kunnen bij mij terecht voor relatietherapie. Zodat jullie datgene waar jullie nu tegenaan lopen binnen jullie relatie kunnen aanpakken en verder kunnen. 

Je kunt het je nu misschien niet voorstellen, maar jouw relatie kan veranderen. Dit merk ik keer op keer bij de begeleiding van stellen/echtparen tijdens de relatietherapie. Als relatietherapeut in Nijmegen help ik jullie graag, zodat jullie weer verder kunnen als jullie dat willen. En het weer fijn vinden dat jullie samen zijn. Zo is het toch eens geweest?

intakegesprek relatietherapie

Tijdens het intakegesprek maken jij en je partner kennis met mij. Ik vertel jullie over de wijze waarop relatietherapie jullie relatie kan verbeteren.

Jullie relatie staat centraal. Er is ruimschoots aandacht voor jullie persoonlijke beleving van jullie relatie zoals je die nu ervaart. En voor het doel dat jullie willen bereiken met de relatietherapie.

Jullie krijgen een eerste inzicht in de wijze waarop de patronen die jullie relatie beheersen hun werk doen. En welke werkelijke behoefte daaronder ligt. Hierdoor kunnen jullie al snel ervaren dat jullie je relatie kunnen verbeteren. Ik help jullie daarbij.

Willen jullie verder met mij? Dan maken we een vervolgafspraak.

relatietherapie, hoe gaat dat?

Tijdens de relatietherapie zoeken we samen uit waardoor je relatie precies wordt belemmerd. Wat het werkelijke probleem is waardoor je relatie gaat zoals hij nu gaat. Welke patronen er mogelijk een rol spelen. 

We gaan op zoek naar de kracht van je relatie, van jou en je partner. Vanuit die kracht begeleid ik jullie bij het aanpakken van de belemmeringen. Je krijgt handvatten waarmee je de patronen kunt doorbreken.  En met elkaar in verbinding in contact kunnen zijn. Zodat jullie kunnen delen met elkaar waar het werkelijk over gaat. Dat gevoel van verbondenheid met de ander weer ervaren.

De relatietherapie die ik jou en je partner bied, vindt plaats vanuit respect voor beiden. Vanuit het contact met je zelf en je partner zul je merken dat je relatie verandert. Dat jij en je partner steeds beter kunnen praten over de kern van jullie relatieproblemen en ze aan kunnen pakken.


Mijn ervaring is dat de meeste stellen/echtparen die ik begeleid zo’n vijf tot twaalf sessies relatietherapie nodig hebben om weer op eigen kracht verder te kunnen.

Jullie kunnen snel bij mij terecht. Ook voor de vervolgafspraken na het intakegesprek. Ik hanteer geen wachtlijst.

Wil je meer weten over relatietherapie? Stuur gerust een bericht via het contactformulier of bel me op 06-20218926. Jullie zijn helemaal welkom.

relatietherapie Nijmegen -nvecprelatietherapie Nijmegen - rbcz relatietherapie Nijmegen -vit