relatietherapie

Je kunt het je nu misschien niet voorstellen, maar jouw relatie kan veranderen. Dit merk ik keer op keer bij de begeleiding van stellen/echtparen tijdens de relatietherapie. Als relatietherapeut in Nijmegen help ik jullie graag bij het aanpakken van jullie relatieproblemen, zodat jullie weer verder kunnen als jullie dat willen. En het weer fijn vinden dat jullie samen zijn. Zo is het toch eens geweest?

Tijdens de relatietherapie zoeken we samen uit waardoor je relatie precies wordt belemmerd. Wat het werkelijke probleem is waardoor je relatie gaat zoals hij nu gaat. Welke patronen er mogelijk een rol spelen.

We gaan op zoek naar de kracht van je relatie, van jou en je partner. Vanuit die kracht begeleid ik jullie bij het aanpakken van de belemmeringen. Zodat jullie weer gaan voelen hoe het was.

De relatietherapie die ik jou en je partner bied, vindt plaats vanuit respect voor beiden. Vanuit het contact met je zelf en je partner zul je merken dat je relatie verandert. Dat jij en je partner steeds beter kunnen praten over de kern van jullie relatieproblemen en ze aan kunnen pakken.

Mijn ervaring is dat de meeste stellen/echtparen die ik begeleid zo’n vijf tot tien sessies relatietherapie nodig hebben om weer op eigen kracht verder te kunnen.

Jullie kunnen snel bij mij terecht. Ook voor de vervolgafspraken na het intakegesprek. Ik hanteer geen wachtlijst.

Wil je meer weten over relatietherapie? Stuur gerust een bericht via het contactformulier of bel me op 06-20218926. Jullie zijn helemaal welkom.

Wilbert Derks, therapeut, emdr-therapeut, relatietherapeut en coach in Nijmegen